Direktlänk till inlägg 23 mars 2012

Bli zombiefilmsproducent!

Av astarot - 23 mars 2012 08:47


Zombiebloggen har blivit zombiefilmsproducent!


Det handlar om den brittiska indierullen Invasion of the Not Quite Dead som är 100% fanfinaniserad. Sedan Maj 2009 har AD Lane twittrat som en galning under @indywoodFILMS för att samla in pengar till sin filmdröm och erbjuder paket där man bland annat kan få zombieroller i filmen eller sitt namn som producent på IMDB, och på filmen såklart.


När det handlar om filminspelning är det ju så att ju mer pengar man har desto större frihet att närma sig ett resultat som man bär på i huvudet, beroende på vad man spenderar pengarna på förstås. Går allt till exempelvis för dyra effekter som hade kunnat göras enklare försvinner det mesta rätt fort.


Nu har AD Lane ett fantastiskt driv och en dröm han vill uppfylla. Och visst kan drömmar ibland bli verklighet? Att stötta indiehorror är väl inte det viktigaste här i världen där barnfattigdomen ökar och förtrycket fortsätter men det här handlar också om kultur. Indieproducerad film har en större frihet att berätta historier och utmana på ett annat sätt än storproducerad film - speciellt när det gäller skräckgenren. Det är ju sånt vi vill se, eller hur?


Så stötta IOTNQD (puh! Hur enkelt var det där?) med ett par hunkor så får du ju också filmen på DVD i sinom tid. Klicka bara här och välj hur mycket du vill delta i filmen. Produktionen är igång och inspelningen startar i sommar. Gör som zombiebloggen, bli filmproducent. Följ också @indywoodFILMS, eller mig @leatherfacesays förstås, på twitter.


På återlevande

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se