Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Verklighetens Fiddlers Green

Av astarot - 4 maj 2011 08:58

Helt sjukt fantastiskt, på nåt sätt. Arkitektfirman KWK Promes i Polen ligger långt fram vad det gäller att skaffa säkert boende inför den kommande zombieapokalypsen.


Det är något ohyggligt lockande med att ha ett eget fort. Både för att zombiesäkra hus liksom talar till den inre undergångskonspiratören men också för att det de facto visar på uppdelningen mellan fattiga och rika - ungefär som de murförsedda områden där överklassen redan nu huserar för att slippa pöbeln. fattar du vad jag menar? Ja, bra. Men kolla här för tydlighetens skull:



Nå. I vilket fall. Framtidens Safe House ritas iallafall av Robert Koníeczny och borgar för en trygg framtid för dig och din familj (om du, som sagt är miljonär). Huset har endast en ingång och drar man upp den brygga som leder dit är det rätt kört för vilken anfallare som helst utan förmåga att använda dynamit och tryckluftsborr. Men det är inte allt. Kolla själv hur den öppna planlösningen förändras till helt sluten.




Helt perfekt för vilken kinemortofobiker som helst. Som om inte det vore nog så har samma arkitektfirma ännu ett projekt som borde tilltala dig med tjock plånbok och för många timmar med Romero. Jag vet att jag lätt skulle kunna bo här, även om det är för lite odlingsytor för min smak:


 

Bättre än så där kan man nog inte ha det vare sig man är rädd för zombier eller heter Bruce Wayne. 

Tack Yakky för tipset... vi andra hörs snart. Eller hur?

På återlevande!

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se