Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Zombie-filtisar

Av astarot - 29 mars 2011 16:45

     

Men, Guuud så söt! Ja, nu är det nämligen såhär att effektmakaren Nicola Tedmans bok Zombie Felties snart utkommer på svenska med den rakt översatta titeln Zombie-filtisar. Boken har gjort smärre succé utomlansch och lär väl bli perfekt litteratur även för svenska  pysselhungriga barn. Vet iallafall att min dotter kommer att bli glad att transformera klippbitar från mammas handdukar till illavarslande zombier och ge bort till pappa. Fast det där med handduken får hon nog låta bli förresten... Vi håller också på att vika papper, så jag ska nog ta och lära mig att vika en kista att ha de små monstren i. Bra med nya projekt.


Det är dessutom tokigt miljösmart eftersom man, om man låter bli de där handdukarna det tjatas om så jävla mycket, använder övergivna tygbitar som annars säkerligen skulle slängas. Nya tyger passar nämligen inte lika bra som zombiematerial. Det har Romero sagt.


 

I vilket fall så utkommer den här boken i maj enligt rykten från förlaget. Undras om jag ska köpa den bara rakt av eller vänta tills den blir en födelsedagspresent i slutet av juli? Vad tycker du?


på återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

29 mars 2011 17:39

köp den rakt av! tycker din dotter inte om den så är ju du road ett tag framöver iallafall :P

 
Ingen bild

Yakky

2 april 2011 20:48

Ska lätt inhandlas!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se