Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Zombie Survival Guide Scanner

Av astarot - 22 februari 2011 09:30

  


Som alla vet, eller borde veta, är zombiesmittan redan över oss. Max Brooks har spenderat största delen av sin fritid att sprida frågan (ja, okej då - det är hans jobb, och tjänar pengar på oss gör han). I vilket fall. Nu finns det iallafall en smidig applikation att ladda ner på ajphönen där du med ett enkelt knapptryck kan kolla hur smittad du, eller dina kompisar, grannar, lärare, föräldrar, bebisar egentligen är. Enligt intrikata beräkningar är undertecknad just nu 52% zombie... so watch out - beware! (som vi Helloweenfans brukar säga).


Nå. Appen är enkel och gratis, vilket är tur för ingen vill väl betala för den? Det är mest ett sätt att sprida Max Brooks namn och man kan smidigt beställa hans böcker via appen. Smart va? 


Däremot var det inte alls lätt att ta bild på sig själv... så en kompis, om du har nån, är bra att ha till hands om man vill vara med själv. Jag löste det med hjälp av webbkameran, och det säger väl en hel del... Sedan kan man visst synka bilden med sina kontakter för att ta uppdaterande foton och följa alla stegen mot undergången. Ingen aning om just det är roligt. Men du kan ju testa. Jag ska testa på trum-Eric som vid första fototillfället var 24% infekterad.


på omlevande

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se