Direktlänk till inlägg 17 februari 2011

Plants vs. Zombies - Brädspelet!

Av astarot - 17 februari 2011 10:35


Precis när man nästan hunnit tröttna på det ofantligt geniala data/app-spelet Plants vs. Zombies dyker den här nyheten upp som prototyp på Toyfair 2011. Nej, jag var inte där själv men nyheter av denna dignitet sprids fortare än vem prinsessan Madeleines pojkvän har lekt zombiekrig med. Vem är hennes pojkvän egentligen? Vem är hon? Kungens dotter..? Vem är kung? Screenlife förstås som producerar det här brädspelet.


Enligt prototypen blir man tilldelad en uppsättning zombier eller växter beroende på vilken sida man väljer. Genom kortdragningar och tärningsslag placerar fortgår sedan spelet. 2 - 4 spelare ska man visst kunna vara också... Man får hoppas att det medföljer en DVD där man kan sätta den fantastiskt underhållande Plants vs. Zombies-videon på repeat. Äh vi tar den i repris va?hihihi... Brädspelet släpps i höst är det tänkt. Så julklappen till MIG är säkrad... Hörde du det? Du! Julklappen! Min! Grrghhhlllggrr...


på omlevande

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se