Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Zombie Dice

Av astarot - 24 januari 2011 10:14

  

Alltså, sånt här är precis min kopp av te. Jag har ett par vampyrtärningar från Alchemy som är typ som sten, sax och påse som har underhållit mig och praktikanter en hel del nere på Blodröd när den butiken fanns. Hade jag haft de här då hade fler timmar gått som en dans, för att inte tala om försäljningen ;-).


I vilket fall. Spelet är enkelt uppbyggt med olikfärgade tärningar, röd, gul, grön, som har olika antal hjärnor, fötter och explosioner (hagelgevärsskott). Man tar närmaste levande själ och sätter sig ner. Skakar tärningarna och tävlar om vem som kommer först till 13 ätna hjärnor (eller vilken siffra man nu väljer). Poängen är att samla hjärnor och man får hålla på hur länge som helst bara man inte drar på sig tre explosioner - då förloras alla de insamlade hjärnorna under pågående tur och man blir ledsen. Just det är smått genialiskt, när man antecknat två explosioner bör man ju stanna. Men är man sugen på fler hjärnor är det ju så himla svårt, det GÅR ju nämligen att få tre stycken i nästa slag. Jag menar, det är fullt möjligt, iallafall om man har de gröna tärningarna kvar. Fötterna symboliserar att offret lyckades fly och ger alltså inga poäng. Eftersom tärningarna har olika svårighetsgrader kan man såklart välja att slå de lättaste sist eller slå dem slumpmässigt för ökad spänning. 


Spelet finns också gratis på iPhone och är helt okej. Vill man spela mot kompisar kostar en sådan uppgradering 7 spänn. Men visst gillar man att hålla tärningar i handen? Då kan man köpa dem för endast 99 pistoler hos Collectors Point som förträffligt nog ligger i just min hemort, eller precis bredvid iallafall. (Och nej, jag har inte fått spelet för att skriva det där).


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

24 januari 2011 18:35

Du har alltså fått spelet för att skriva det där? Jag visste det hela tiden.

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

Yakky

24 januari 2011 18:59

Underbart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se