Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

Hollywood is Dead!

Av astarot - 17 januari 2011 11:24

 

Jo, det är sant... Hollywood har dött och återuppstått. Iallafall om man får tro den snajdiga konstnären Matt Busch. Idén är enkel och som vanligt är de enklaste idéerna också bäst. Man tar världens mest kända filmer och zombifierar dess posters. Hey Presto! har man filmaffischer som är snäppet blodigare än originalet. Om man inte gör tvärtom och tar en poster och gör den snällare - det är ju nästa steg - erkänn att ha en hötorgsvariant av din favvozombierulle hemma i köket? Ett tips till folk som kan måla.


Det enda som inte är enkelt är att sköta penseln som Matt gör. Jag menar, det verkar som att han kan fila vilken stil som helst till det bättre. Jag är sjukt imponerad och om jag inte redan hade källaren halvfull av affischer som aldrig får se dagens ljus skulle jag genast löpa benen av mig hit och tjacka lite. När det kommer en T-shirt på Breakfast is Tiffany då slår jag däremot till direkt, jag menar... kolla själv:

 

Sjukligt snyggt och det bara måste komma fler zombierullar med just "Breakfast" i titeln. På nåt sätt tilltalar det mig sjukt mycket. Antagligen beroende på att frukost är så oskyldigt och samtidigt på nåt sätt helgat.


Det enda jag stör mig lite på är alla Star Wars-posters som det gått inflation i. Det gör det roliga lite mindre roligt eftersom det luktar lite för mycket ekonomi om det konceptet. Fast å andra sidan. Jag tycker att man ska kunna tjäna pengar på konst utan att vara en sellout också... kanske ;-)


Nå här följer några fler fina posters för er som är kvar efter att jag slängde ut länken där uppe:


Lilla sjöjungfrun:

 

Erkänn... "Wilt Decay" är satans kul.


Fight Club:

 

jag ser mycket hellre den här. Jag menar Fight of the Living Dead Club är en titel som lovar en hel del.


Purpurfärgen:

 

Snygg till tusen. Den där kan man ju ha på väggen... jag lovar, du KAN övertala din sambo.


The Princess Bride:

 

Haha... det syns ju att hon dog. Ett tårdrypande zombiedrama.


En sak till förresten. När George Lucas tycker att det här är roligt då får vi alla erkänna att zombien till slut har blivit populärkulturellt allmängods. The King of merchandise vet vad som säljer. Så du får titta dig i spegeln: "Jag är precis som alla andra, och det är inget fel med det". Upprepa tio gånger. Sen får du sluta tänka, "jamen, jag var med från början". Sånt är ju bara irriterande.


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

18 januari 2011 17:43

Du måste blogga mer. Det här duger inte. Hur går det med vår film förresten?

Nu tänkte jag gå och bajsa. Jag rökte för ett tag sedan och blev skitnödig av det.

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Cobb

Cobb

18 januari 2011 21:08

Jag är KÄR i The Killer Purple postern!

http://cobbweb.se

 
Ingen bild

astarot

18 januari 2011 21:20

Allamabamala: du hade ju skrivit färdigt den sa du ju. Huvudroll: Jon Skolmen!
Cobb: köp!

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

18 januari 2011 23:41

Jon Skolmen är väl död?

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Lägg upp evenemang

Lägg upp evenemang

2 februari 2011 11:47

Lägg upp evenemang på postern.se

http://www.postern.se/ gratis sida skit cool hare

http://www.postern.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se