Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Road of the Dead

Av astarot - 16 november 2010 08:31Kom ju på att ni inte har fått nåt nytt schysst spel att spela på ett tag. Road of the Dead är ett riktigt fint bilspel med allt det där extra som du saknar i alla andra bilspel - det vill säga zombier, elaka militärer och lots of gore!


Storyn är enkel som fan. Döda börjar återleva och vandrar på gatorna. Staden du befinner dig i sätts i karantän men du tycker att det är jättetråkigt. Alltså hoppar du in i din snajdiga bil och börjar köra: över zombier, på soldater och genom barrikader. Grejen är att du ska ta dig så långt som möjligt för att tjäna lite poäng som du sedan kan använda i garaget när du "dör" för att återvända lite uppgraderad. Jag satsar alla pengar på att uppgradera signalhornet så att oskyldiga flyttar på sig och det kommer fler zombier - fast jag är ju inte så intelligent heller.


Mycket smart och underhållande spel som jag hade spelat betydligt mer om jag hade kunnat styra med tangenterna. När kommer iPhoneversionen? Wiiversionen? Vill ha - fatta att styra det här med ratt!


på omlevande

astarot


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se