Direktlänk till inlägg 16 september 2010

13:th Streets skräck-set

Av astarot - 16 september 2010 10:47

 

Alltså. I Tyskland har de ju skräckkanaler på teve. Här har vi bara en sci-fi dito som visar gamla repriser av War of the Worlds. Förvisso bra men jag slår mig i backen på att de INTE pratar med sina kunder på det här sättet. Det gör crime/horror-kanalen 13:th Street. Jag ska fan skriva dit bara för att få ett brev tillbaka. För de här går tyvärr inte att köpa...


Jamen, jag menar, kolla bara på det här! Tänk er att det dimper ner ett sånt här i brevlådan.Och när du öppnar det blir det så här tjusigt


Sedan möter du själva brevet såhär. Herrn astarot, står det när jag får det alltså..

 


Och det här då. så jävulskt king! En zombie, obekymrad och trygg...


tills du river loss hans öga. Haha...

 


Den här däremot. Hur fan ska man få dem att skicka den? Jag kanske ska be om signaturen till kanalen? reklam på CD? Vafan.. snygg ialla fall. Får man hoppas att den där sågklingan ligger kvar i CD-växlaren också...tills man trycker tillbaka den i zombiehuvudet.

 


Och så till min personliga favorit. Hade jag haft sånt här papper att pärma fast hade jag kanske skolkat mindre i högstadiet? Kanske hade tyckt att bokföring var kul... eller till och med hade hållt någon som helst ordning på mina viktiga papper. Nu ligger de huller om buller över hela huset...

 


Som sagt. De går inte att köpa utan är kanalens officiella brev-set. Alltihop designat av Jacques Pense. Kom igen nu brevbombar vi 13:th Street analogt och får tillbaka fin-fina brev att leka med...


på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

16 september 2010 11:27

Helt jävla galet! Hur får man tag på de där? Vem ska jag hota? Hur mycket ska jag hota? Hur går det med filmen? Skriver du något?

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Slusk

Slusk

16 september 2010 19:18

Helt underbart påhitt ju.
Jag blir alldeles varm inombords av detta.

http://sluskafan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se