Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Blackest Night figurer

Av astarot - 23 augusti 2010 15:38

 


Graargh! Alltså kolla Läderlappen! VEM vill inte ha den där figuren räck upp en hand!


Hade jag varit bara sisådär fem-tio år yngre så hade jag haft varenda nummer i den här Gröna Lyktan-satsningen. Nu har jag inte ett enda och fattar inte heller i vilken ordning jag ska läsa dem. Men funderar skarpt på att börja beställa samlingsvolymer. Speciellt Blackest Night: Batman såklart eftersom det är min hjälte. Varför vet jag inte riktigt - kan bero på att han är mest mänsklig och rätt mörk. Minns att jag skarpgillade när han började knarka bara för att orka fånga fler skurkar - rätt normal...


Blackest Night är iallafall ett slags direkt svar på Marvel Zombies och handlar, om jag nu fattat rätt, om ett slags krig där alla lyktors färger (trodde inte att det fanns fler än grön, men det är klart) måste enas för att stoppa den svarta lyktan. Den svarta ringen rekryterar döda superhjältar eller skurkar och ska visst försöka utplåna allt liv och alla känslor från jorden (eller universum?). Odöda versioner av allehanda DC-figurer utlovas.


Det verkar vara en enda stor härva, men man kanske ska börja med samlingsvolymen Blackest night nr 0 - 8 bara för att få en känsla för den här storyn. vad tror ni, nåt att hänga i julgranen? Figurerna är iallafall absolut det!


Såhär säger iallafall geoff Jones om det hela:


på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

24 augusti 2010 22:16

Jag vill också ha den där Läderlappen... Läderlappen?? Vad fan?! Det tror jag aldrig att jag har skrivit förut. Du måste blogga oftare. Uppdatera mer. Du vet vilken bänk jag sitter på... passa dig. Okej, det där lät väl kanske inte så bra. Eller nyktert.

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

BW

28 augusti 2010 13:18

Hej!

Jag tycker det är en av de sämre Batmanfigurerna.

BW

www.batmansamlare.bloggagratis.se

 
Ingen bild

astarot

31 augusti 2010 13:25

asch! Nu ska vi inte vara såna... det är den snyggaste odöda läderlappen hittills.. Det där Batmannumret Batman vs. the Undead på din blogg såg intressant ut... ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se