Direktlänk till inlägg 2 november 2009

Land of the Dead figurer

Av astarot - 2 november 2009 09:29

 


Jag ska vara helt ärlig. Det är svårt att uppdatera lilla, av Gud bortglömda, butiken med actionfigurer. Dels för att det inte finns en hel uppsjö av snygga fräscha pjäser, men också för att man inte riktigt vet vad folk vill ha. Vissa figurer är ju givna, som Jason, Nightmare before Christmas och Leatherface till exempel. Men annars är det som att sticka upp pekfingret när det är helt vindstilla.


I vilket fall som helst sitter jag och funderar över några figurer och tänkte be er zombiediggare om lite hjälp. Är ovanstående figurer någonting att ha? Jag menar, hur stor cultfollowing har egentligen Land of the Dead i Sverige? Personligen tycker jag de är rätt snygga. Speciellt den där på Tom Savini. Men jag har haft fel förr, typ ;-)


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Alex

Alex

2 november 2009 23:11

Fan, en Tom Savini actionfigur hadde ju varit jättekul at ha.

http://zombie.thecomic.com

 
Cobb

Cobb

3 november 2009 16:33

Var aldrig nåt jättefan av Land Of The Dead (Siom Pegg & Edgar Wright cameos till trots) så ingen av figurerna känns sådär jättelockande...
-Skulle vara Savini'n då, bara för att det är Han! :)

http://cobb.wordpress.com

 
Sawtan

Sawtan

4 november 2009 00:06

Savini figuren är ju redans fräsh, annars känns Land of the Dead lite för modern för att man vill ha figurer från den, skulle vara fetare med lite oldschool zombie figurer från Night, Day och Dawn of the dead, Vem vill inte ha en Bub Action figure liksom!
Annat tips är väl Clive Barkers och Todd MacFarlanes Lost Souls serier! Har Schyte från den första utgåvan :)
Till dessa kommer också små mini noveller från Barker vilket alltid är trevligt att läsa under längre toa besök!
Happy Hunting!

http://blog.fagertveit.com

 
Ingen bild

The Great Dr.Babbis Haarald

4 november 2009 10:19

Just land of the dead i sig är väl ingen höjdare men figurerna var ju faktiskt väldigt nice.
Vad hände med den stora Jason-figuren föresten ? =( Hade ju planer på att köpa den !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se