Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Bear versus Zombies

Av astarot - 5 juli 2009 14:53

Hej mittisommarn!


Jag har sjuukt mycket att göra just nu - bland annat ett filmprojekt som snart dyker upp här ;-). Således händer det att det blir lite sommarlättja på zombiebloggsfronten. Men för att ni ska ha något att göra bjuder jag i alla fall på enn alldeles gratis onlineserietidning som startade 1/1 2009 och fortfarande går starkt - nämligen


Bear Vs. Zombies

Av: Isaiah Mcallister


Upplägget är enkelt. Björhanne vaknar ur ide och upptäcker att zombier käkat upp björnhona. Björnhanne blir arg!!

Således ger han sig ut, klädd som typ Robin Hood, på ett hämnarstråt mot alla odöda människor - som var fula redan innan de blev zombier! På vägen blir det förstås en hel del mayhem och slumpartade träffar med andra överlevande djur. Tillsammans skapar de ännu mer mayhem. Bland annat gillas skarpt coca colabombens geniala konstruktion av undertecknad.


Smart ändå, om än inte helt övertygande, att sätta djur mot zombier. Då blir ju liksom djuren mer människor än oss själva. Anledningen till att det inte funkar fullt ut är att Disney ju redan gjort djur till mer människor än oss själva - och i många fall bättre än oss själva. Kul dock med en slags lightfabelversion av The Walking Dead och visst väntar vi redan nu på nästa sida av käre Isaiah...Men börja från början här!


På återruppvaknande!

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

8 juli 2009 18:46

HAhaha... klart jag gick igång på den där! :D

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se